Home > Nūhou > Hōʻikeʻike

ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka noho lua

2021-11-25

Ka noho luapili ia i kahi mea hoʻomaʻemaʻe ma ke kahua o ke kūkulu ʻana i ka wai a me nā lako wai. Ka nui oaoieei hiʻona oka noho luaʻO ke kumu hoʻohālike, ʻo ia ka hoʻokomo ʻana i kahi pahu hoʻomaʻemaʻe ma ka puka o luna o ka pahele S-like o ka halepaku e kū nei, e like me ke kau ʻana i kahi awa nānā a i ʻole kahi awa hoʻomaʻemaʻe ma ka paipu hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i ka lepo. Ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ka noho lua, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻohana i ka pahu hoʻomaʻemaʻe e wehe i ka lepo me ka maʻalahi, wikiwiki a olakino, ʻoi aku ka maikaʻi a me ka hana.

ʻO ka hiʻohiʻona ʻenehana oka noho luaʻo ia ka hoʻokomo ʻia ʻana o kahi pahu hoʻomaʻemaʻe ma ka puka o luna o ka pahele wai ʻano S o ka lua e noho nei. ʻO ka pahu hoʻomaʻemaʻe ka nui o kahi awa nānā a me kahi pū kī hoʻomaʻemaʻe. Hoʻokomo ʻia ke awa nānā ma ke awa i mālama ʻia ma ka ʻaoʻao o luna o ka pahele wai ʻano S. ʻO ka pū hoʻomaʻemaʻe he mea hana no ka wehe ʻana i ka lepo.

Noho lumipakuʻike ʻia e ke ʻano noho o ke kino kanaka ke hoʻohana ʻia, ua māhele ʻia i ke ʻano flushing pololei a me ke ʻano siphon e like me ke ʻano flushing (ua māhele ʻia ke ʻano siphon i ke ʻano jet siphon a me ke ʻano vortex siphon).
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept